Chocolate lava

de RuxyRux in Prajituri, 9 Feb 2011 | 4397 vizualizari

 

Am gasit aceasta reteta delicioasa la Gabyta...si nu i-am rezistat...se face rapid si este atat de... yamyyy! Multumesc Gabyta!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • o esenta vanilie
  • un pachet de unt( eu am pus 175 gr)
  • 400 gr ciocolata neagra( eu am pus 350 atat am avut)
  • forme zahar pentru presarat formele      
Portii: 9
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate lava:

Am batut intr-un bol ouale cu zaharul si cu faina am adaugat si esenta de vanilie.
Am topit untul impreuna cu ciocolata si cand s-a racit putin am turnat incet peste compozitia din bol.
Am presarat formele cu zahar( eu am din silicon care nu se lipesc ) si apoi am pus in fiecare cam 3/4 din compozitie. Am copt la cuptorul incins in prealabil la 200 grade. Am lasat 12 minute, pentru a fi mai moi si pentru a curge lava lasati numai zece minute. Eu am servit cu frisca...

Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate lava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Minieclere