CHOCOLATE CHIP COOKIES

de kirioana in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2009 | 8351 vizualizari

 

INGREDIENTE

    • 120 grame unt
    • 80 grame zahar
    • 1 ou
    • esenta de vanilie
    • 1oo gr faina alba
    • 150 grame faina neagra
    • 1 praf de copt
    • 50 gr nuci
    • 50 gr alune
    • 200gr ciocolata alba+ neagra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CHOCOLATE CHIP COOKIES:

Se amesteca untul, care trebuie sa fie la temperatura camerei cu zaharul pana ce capata o consistenta cremoasa apoi se adauga oul si esenta de vanilie.

Se amesteca intre ele ingredientele uscate,faina alba, cea neagra si praful de copt si se amesteca toate in compozitie.

Nucile si alunele le taiem bucati mici si le amestecam in aluat.

La sfarsit punem si bucatile de ciocolata.

Se gasesc in comert si pungute de chocolate chips insa eu aveam ciocolata in casa asa ca am taiat marunt o ciocolata amaruie si una alba.

Incalzim cuptorul la 220 grade .

Formam biscuitii, ii punem in tava pe hartie de copt si ii lasam la cuptor cam 15 min.

Ii lasam apoi sa se raceasca pe un gratar si POFTA BUNA!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "CHOCOLATE CHIP COOKIES" nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (27)

MIUTA 1

04.10.2013, 12:54

La multi ani fericiti !!!

Bunica 1

04.10.2013, 13:44

La multi ani!

Bunica 1

04.10.2014, 22:06

La multi ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi aurii