Chili con carne

de Pelagie in Vita, 16 Feb 2011 | 8195 vizualizari

COMENTARII (14)

lia maria 1

16.02.2011, 17:41

sant prima si pot sa ma servesc tare buna mai e

kamy 1

16.02.2011, 17:48

eu a 2-a sper ca mai ai!!

Cris2711 1

16.02.2011, 17:49

fac si eu des si imi place

Pelagie 1

16.02.2011, 17:58

e tare yummy...abia astept sa mai fac

adasev12 1

16.02.2011, 18:07

f bun si de apreciat din pacate eu nu pot papa picant...dar savurez ideea

aziz 1

16.02.2011, 19:05

elena1988 1

16.02.2011, 19:07

mamaieelena 1

16.02.2011, 20:11

hmmmm delicios si gustos

LUK 1

16.02.2011, 21:20

super

RuxyRux 1

16.02.2011, 21:53

Ce bunatate!!! Desi nu pap iute...apreciez

mena29 1

16.02.2011, 22:12

MIUTA 1

16.02.2011, 22:34

Suuuuper bun

MotanLaOale 1

17.02.2011, 08:29

adry88 1

07.05.2011, 16:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana spaniola din coada de taur (Rabo de toro)