Chiftelute si oua in sos de ardei copt

de Merisor in Mancaruri cu carne, 7 Aug 2014 | 6923 vizualizari

COMENTARII (44)

robert_b 1

07.08.2014, 12:06

Delicios!

reisnaor_2006 1

07.08.2014, 12:08

ce bunatate

Merisor 1

07.08.2014, 12:16

Multumesc, Robert!

Xandrinne 1

07.08.2014, 12:35

Mama, salivez la greu! Cat de faina trebuie sa fie mancarica asta...

MotanLaOale 1

07.08.2014, 12:36

buna buna

anca_rm 1

07.08.2014, 12:37

cat de buna trebuie sa fie , mi s-a facut foame instant

diaconta 1

07.08.2014, 12:38

pai sa faci portii mai mari altadata ))
frumoasa prezentare

Bya Ralu 1

07.08.2014, 12:39

cred ca e delicoasa

delia64 1

07.08.2014, 12:47

Merisor 1

07.08.2014, 12:51

Dia, de cate ori fac o mancare pentru prima data, incerc sa fac putina ca sa vad impactul ) Acum va trece un timp pana o voi face din nou

Merisor 1

07.08.2014, 12:51

Multumesc, dragilor!

kukibella 1

07.08.2014, 12:59

Pushaa 1

07.08.2014, 13:04

Merisor 1

07.08.2014, 13:13

Pusha

Merisor 1

07.08.2014, 13:13

Kuki

Adele 1

07.08.2014, 13:20

Ce bine arata

Merisor 1

07.08.2014, 13:24

Multumesc, Adele!

AnyCostescu 1

07.08.2014, 13:30

Super bun si eu am facut zilele trecute

roxana_simona 1

07.08.2014, 13:38

Merisor 1

07.08.2014, 13:42

Roxana

Lia_ 1

07.08.2014, 14:28

sa stii ca am gatit si eu pornind de la reteta ta aceea cu strachina si sos cu ardei copt, dar am schimbat mult proportii la ingrediente ca sa nu fie dulce. ce bine ca ai avertizat

cristeena20 1

07.08.2014, 14:44

wow..ce bunatate ai facut meri!!

Merisor 1

07.08.2014, 14:48

Lia, depinde de gusturile fiecaruia
Pentru mine sosurile daca nu sunt putin dulci, dar nu exagerate, nu sunt sosuri.

Merisor 1

07.08.2014, 14:49

Multumesc, Cristeena!

MOKUSKA 1

07.08.2014, 15:05

ce bunatate ai facut

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Parjoale din piept de pui cu sos