De multe ori fac aceasta reteta,e delicioasa si v-o recomand
Din carnea tocata amestecata cu ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, verdeata de asemenea tocata, sare si piper facem chiftelute mici rotunde pe care le prajim in ulei si le scoatem pe servetele;
Intr-un vas cu apa si putina sare punem la fiert doar pe jumatate cartofii si morcovul iar dupa ce i-am scos adaugam brocoli si-l oparim 2-3 minute.
Punem in tava chiftelutele, intercalam cu legumele taiate, deasupra rasturnam ouale batute si amestecate cu smantana si cascavalul ras apoi dam la cuptor 20 minute;
Se servesc calde.
1
chiftelutele de carne pot fi inlocuite cu chiftelute de soia sau de dovlecei
2
de asemenea aceasta reteta se mai poate face cu resturi de friptura rece ramasa de la masa anterioara
3
legumele pot fi inlocuite cu orice alte legume, dupa preferinta
4
chiftelutele daca nu doriti sa fie prajite, pot fi puse in tava la cuptor 10 minute