Chiftelute marinate la CrockPot

de Oana in Pui, 26 Mai 2015 | 13139 vizualizari

 

INGREDIENTE

    • carne tocata de pui- 400 g
    • morcov- 1 buc
    • ceapa- 1 buc
    • usturoi- 4 catei
    • patrunjel tocat- 2 linguri
    • ou- 1 buc
    • pesmet- 2 linguri
    • sare si piper- dupa gust
    • Pentru sos:
    • rosii in bulion- 200 g
    • apa- 100 ml
    • ceapa- 1 buc
    • usturoi- 2 catei
    • otet balsamic- 1 lingura
    • zahar- ½ lingurita
    • sare si piper- dupa gust
    • cimbru- o crenguta
    • rozmarin- o crenguta
    • oregano- o crenguta
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute marinate la CrockPot:

  • Amestecati carnea tocata cu morcovul, usturoiul si ceapa date pe razatoarea cu ochiuri mici, adaugati verdeata, oul, pesmetul si condimentati dupa gust

  • Framantati bine carnea si formati chiftelute pe care le asezati in vasul slow cooker-ului CrockPot 3,5 l

  • Pentru sos, amestecati rosiile in bulion taiate cuburi mici cu apa, ceapa taiata solzisori, usturoiul taiat feliute, otetul balsamic, zaharul, sare si piper dupa gust si turnati usor peste chiftelute

  • Puneti deasupra crengutele de cimbru si rozmarin si frunzulitele de oregano si setati CrockPot pe modul de gatire High

  • Lasati sa se gateasca timp de 3 ore

  • la final presarati patrunjel verde tocat

 

 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

La final, puteti adauga o lingurita de amidon dizolvata in apa rece pentru a ingrosa sosul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute marinate la CrockPot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare rotisate cu sos de smantana si usturoi verde