Chiftelute in sos de rosii cu busuioc

de Lia_ in Vita, 31 Ian 2014 | 5431 vizualizari

COMENTARII (30)

Alexandra Burz 1

31.01.2014, 21:04

Mitinita 1

31.01.2014, 21:08

ce fain :=bd

RuxyRux 1

31.01.2014, 21:09

Minunate draga mea... minunate! Tot in acelasi fel le pregatesc si eu doar ca nu pun nucsoara, nu pun busuioc si nici patrunjel( eventual in compozitie)...iar la final obligatoriu pun foaie de dafin ...arata splendid Lia! Stii tu cum e cate bordeie...atatea...feluri de a prepara mancarica

Constelatialeu 1

31.01.2014, 21:09

Desi nu-mi plac,le gatesc destul de des,mananca baietii mei...

- Andreea - 1

31.01.2014, 21:20

Tare mult imi plac

Corinuta 1

31.01.2014, 21:21

Ce frumoasa prezentare!

T I M E A 1

31.01.2014, 21:42

Bune tare. Eu fac chiftelele in cuptor si sosul un pic dulce cu mult busuioc Nici nu imi inchipui alt gust decat de busuioc in sos Sa incerci in chiftele sa pui pesmet in loc de paine

deyutzky 1

31.01.2014, 21:46

imi plac mult arata grozav!!

Dya Daniela Andrei 1

31.01.2014, 21:47

Lia_ 1

31.01.2014, 21:48

va imbratisez! da, Timea, n-am incercat cu pesmet. mama facea numai cu cartof fiert

Irina 1

31.01.2014, 21:49

Eu sunt fan busuioc, Lia, asa ca as pune in orice, daca ar fi dupa mine. De multe ori inlocuiesc foaia de dafin dintr-un preparat cu busuioc. Imi place ideea de a praji mai putin chiftelele, am incercat si eu, dar nu le-am pus in cuptor ci sa fiarba in sosul de rosii. Si inca ceva mai am de spus, ca imi place tare mult poza de final!

RuxyRux 1

31.01.2014, 21:52

Si mie imi place muuult busuiocul in sosul de rosii sper ca nu s-a inteles altceva, doar ca nu-l pun in chiftelutele marinate

Ela68 1

31.01.2014, 22:31

interesant cu busuioc, am sa incerc si eu ( dupa ce termin cura )

MotanLaOale 1

31.01.2014, 22:39

Valclaudia 1

31.01.2014, 23:38

faina treaba facusi! Bravo Lia!

Lia_ 1

01.02.2014, 06:09

O mancare cunoscuta pe care o preparam cu totul altfel. Gustul este diferit, clar superior acum.
Va multumesc!

Irinuca, acum sunt si eu fan busuioc
Claudita, esti o haioasa!

danakarin 1

01.02.2014, 08:57

Da, da! Oriunde, oricand!

madi_marin 1

01.02.2014, 09:38

ce bine arata! n-am mai mancat demult, ia sa mai fac si eu...

simona72 1

01.02.2014, 11:36

Si eu sunt fan busuioc. Super mancarica!!

Ubulika 1

01.02.2014, 12:29

delicioase

laura_n 1

01.02.2014, 18:38

grozave!

Bya Ralu 1

01.02.2014, 19:18

ce fain arata

Rocsi 1

01.02.2014, 20:11

Atat de bune

tanyapatap 1

01.02.2014, 20:51

diaconta 1

01.02.2014, 23:04

tare-mi place ce ai facut u aici Lia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne de vitel cu dovleac in sos de rosii