Chiftelute in sos de rosii

de Dya Daniela Andrei in Porc, 3 Mai 2014 | 5312 vizualizari

COMENTARII (25)

Bya Ralu 1

03.05.2014, 23:17

bun bun

Dya Daniela Andrei 1

03.05.2014, 23:18

Merci!

mihaelar63 1

03.05.2014, 23:19

Imi plac mult si chiar nu am facut de mult timp Cum ar trebui prin excluderea operatiunilor de prajire sa mancam cat mai dietetic as incerca sa le fierb direct , oare cum ar iesi ?

Dya Daniela Andrei 1

03.05.2014, 23:21

Mihaela, eu am procedat astfel cu chiftelutele de pui ale Rebecai. Le-am fiert cam 5 minute (din momentul in care apa a inceput sa clocoteasca), separat le-am facut un sos cu iaurt (dar cu samntana ar fi si mai buuun ), si apoi, am dat totul la cuptor. Au iesit minunate!

Alexandra Burz 1

03.05.2014, 23:23

RuxyRux 1

03.05.2014, 23:24

Minunate! Nici eu nu le mai prajesc...le prepar, le pun direct in ulei la cuptor in tava, le las 30 de minute apoi le fac sosul si tot la cuptor le las sa stea pana sunt gatite complet...oricum le-ai prepara sunt senzationale si-mi amintesc de copilarie iar la sos era nelipsita foaia de dafin Mi-e dor

Dya Daniela Andrei 1

03.05.2014, 23:25

Alexandra, multumesc!

MotanLaOale 1

03.05.2014, 23:28

Dya Daniela Andrei 1

03.05.2014, 23:29

Imi amintesc Ruxy

tarasmariana 1

04.05.2014, 05:51

simonacallas 1

04.05.2014, 06:47

Merisor 1

04.05.2014, 07:58

Astea-s tare bune!

Dya Daniela Andrei 1

04.05.2014, 08:29

Va multumesc!

madi_marin 1

04.05.2014, 08:33

Imi plac mult!

Valclaudia 1

04.05.2014, 08:43

arata excelent!

simona72 1

04.05.2014, 08:58

Buna idee, nu am mai facut demult! Super!

Dya Daniela Andrei 1

04.05.2014, 08:59

Ce dragute suneti

Anett 1

04.05.2014, 09:53

hmm Super!

Panacris 1

04.05.2014, 10:45

Rocsi 1

04.05.2014, 11:44

Mmm cat de bine merg acum pentru masa de pranz

Dya Daniela Andrei 1

04.05.2014, 15:04

Va pup!

tanyapatap 1

05.05.2014, 19:21

Lorra 1

21.05.2014, 10:05

Dya Daniela Andrei 1

21.05.2014, 11:48

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci