Chiftelute in bacon

de Bucataras Diana in Mancaruri cu carne, 25 Iun 2019 | 2071 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne tocata,
  • 150 g felii bacon,
  • 3 fire ceapa verde,
  • 2 capatani mici usturoi verde,
  • 1 ou,
  • 2 linguri ketchup de casa,
  • sare,
  • piper,
  • oregano.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute in bacon:

Tocam marunt ceapa si usturoiul si le amestecam cu carnea tocata, ketchup-ul si oul. Asezonam cu sare, piper si oregano, omogenizam si dam la rece pentru circa 60 de minute. Scoatem din frigider, formam chiftelute lunguiete, pe care le infasuram in cate o felie de bacon. Le prajim pe o tava grill incinsa, unsa cu putin ulei. Simplu si gustos. :)

Pofta buna!

TIPS-URI

1

in caz de nevoie, putem folosi si felii de sunca in loc de bacon (mie nu mi-a ajuns baconul si asa am facut)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Kefta tunisienne