Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Curatam o parte din coaja vinetelor, le taiem cubulete,apoi le prajim in ulei dupa care le punem la scurs intr-o strecuratoare pana nu mai sunt asa uleioase(circa 1ora ).
Facem o compozitie din vinete,painea inmuiata stoarsa si data pe razatoare,parmezan ras,cascavalul taiat cubulete,oul,sare,piper si oregano.
Amestecam bine,luam din compozitie si formam bilute pe care le trecem prin faina apoi le prajim in ulei incins.
1
ca sa fie mai "lejere" vinetele le putem fierbe sau da la cuptor inainte de a face chiftelele.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola