Chiftelute de ton in Bento

de Catalina L in Ton, 29 Ian 2016 | 4458 vizualizari

COMENTARII (15)

CameliaR 1

29.01.2016, 21:23

Merisor 1

29.01.2016, 21:31

Foarte bune! Si eu fac foarte des chiftele de ton.

simona72 1

29.01.2016, 21:40

Ce frumos le-ai asezat in cutii!! Un mod de a atrage copii sa manance...

Catalina L 1

29.01.2016, 21:43

multumesc fetelor

Gherca Daniela 1

29.01.2016, 21:49

Super si tare bune!

Catalina L 1

29.01.2016, 22:11

multumesc Daniela

mihaelar63 1

29.01.2016, 22:11

Delicios si sanatos Consider ca bento este o adevarata arta Stiam cate ceva despre ele dar nu istoria lui . Multumim de informatii

Bya Ralu 1

29.01.2016, 22:34

ce fain arata

MotanLaOale 1

29.01.2016, 22:44

Panacris 1

30.01.2016, 08:41

-Licurici- 1

30.01.2016, 09:29

Ce fain!

dantes 1

30.01.2016, 12:32

Bune!

mirela0911 1

31.01.2016, 11:57

Gicuta 1

01.02.2016, 08:54

Rahela Velicu 1

07.03.2016, 16:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de ton la gratar