Chiftelute de tofu cu sos de morcovi

de Bucataras Diana in Mancaruri de post, 9 Apr 2017 | 4262 vizualizari

 

Retete economice de post

 

INGREDIENTE

  • 300 gr de tofu cu ardei
  • 300 gr tofu afumat
  • 50 -100 gr pesmet
  • 100 gr migdale prajite
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 linguri de pasta de curry
  • 1 legatura leurda
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de tofu cu sos de morcovi:

Maruntim tofu si il punem intr-un castron. Dam  migdalele la robot, apoi le adaugam peste tofu, impreuna cu pesmetul. Saram, daca mai este cazul, piperam si amestecam pana obtinem o pasta omogena. Modelam chiftelute, le asezam, intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor, pana se rumenesc frumos.

Intre timp, curatam si taiem in bucatele cei doi morcovi, cepele si tocam leurda. Le punem pe toate la calit, in putina apa cu ulei. Adaugam peste acestea, pasta de curry si amestecam in continuare. Lasam pe foc, pana se inmoaie putin morcovii. Presaram leurda tocata proaspata si servim. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Atentie la sare - tofu si migdalele sunt deja sarate

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de tofu cu sos de morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post cu spanac si orez