Chiftelute de pui la cuptor

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 3 Mar 2011 | 9977 vizualizari

 

Mi-era pofta de chiftelute, dar nu aveam chef de prajeala,asa ca am ales varianta aceasta. Foarte bune au iesit, sigur o sa mai repet figura....

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • verdeata

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui la cuptor:

Carnea de pui se toaca, apoi se amesteca cu ceapa maruntita , morcovul si cartoful date pe razatoarea cu ochiuri mici, oul, sare, piper si verdeata.

Se formeaza chiftelute care se pun in tava mare de cuptor tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin ulei. Se coc cam 20 minute. Se intorc o singura data.

Se servesc cu garnitura si salata la alegere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

madi_marin 1

04.03.2011, 17:30

dragele mele....multumesc... sa le incercati....sunt foarte bune ....

mamaieelena 1

05.03.2011, 19:27

MVMih 1

29.03.2011, 11:36

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piftele la cuptor