Chiftelute de pui la cuptor

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 3 Mar 2011 | 11189 vizualizari

 

Mi-era pofta de chiftelute, dar nu aveam chef de prajeala,asa ca am ales varianta aceasta. Foarte bune au iesit, sigur o sa mai repet figura....

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • verdeata

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui la cuptor:

Carnea de pui se toaca, apoi se amesteca cu ceapa maruntita , morcovul si cartoful date pe razatoarea cu ochiuri mici, oul, sare, piper si verdeata.

Se formeaza chiftelute care se pun in tava mare de cuptor tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin ulei. Se coc cam 20 minute. Se intorc o singura data.

Se servesc cu garnitura si salata la alegere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf aperitiv din carne tocata