Bune rau de tot nu gluma
Se inmoaie feliile de paine in lapte .
Cartofi se curata si se toaca sau se rad prin razuitoare.
Se amesteca carnea cu painea inmuitata in lapte , cartofii, usturoiul, 2 oua intregi , faina(2-3 linguri) si patrunjelul verde tocat, sare si piper. Se framanta foarte bine toate impreuna .
Separat se fierb 5-6 oua ,se curata de coaja si se taie pe lungime in doua.
Cu mana umeda se ia din compozitita de carne se pune cate 1/2 de ou fiert in mijloc si se da o forma mai alungita,dupa care se da prin faina alba si ou batut cu un praf de sare. Se pun pe o tava cu hartie si se da tava la cuptor pentru aproximativ 1 ora (fara ulei) Dupa 30 minute se intorc si pe cealalta parte pana se rumenesc fumos.
Se servesc cu pireu de cartofi, cartofi natur, pilaf de orez
PS: Initial am vrut sa fac 12 bucati, dar nu au incaput in tava, asa ca un ou fiert l-am tocat si l-am pus in compozitie.