Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Am vazut reteta la Oana mai demult si am vrut neaparat sa o incerca. Au iesit niste chiftelute foarte gustoase si fine la gust.
Orezul se pune la fiert. Se lasa cam 15 + 20 de minute, deci nu trebuie sa se sfarame. Se pune la racit si scurs intr+o strecuratoare.
Intr+un castron se bate bine oul cu smantana si untul topit, cu sare si piper. Se adauga peste orez impreuna cu pesmetul si mararul tocat marunt. Se mai lasa cam 15 minute pana la preparare. In felul asta nu vom mai avea o compozitie moale, cu una ferma din care se modeleaza chiftelute care se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola