Chiftelute de miel Thai Curry

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2010 | 4712 vizualizari

 

O reteta preparata din carne de miel de Pasti

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de miel
  • 1 capatana usturoi
  • 1 legatura mare de patrunjel
  • 2-3 felii mari de paine uscata(inmuiata in lapte si stoarsa)
  • 3 oua
  • 1 lingura pasta Thai Curry
  • 1 lingurita boia dulce
  • piper
  • sare
  • cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de miel Thai Curry:

Imi place de Pasti sa pregatesc aceasta reteta pentru masa sfintelor sarbatori Pascale. Se amesteca carnea de miel (tocata in prealabil) cu usturoiul pisat, patrunjelul tocat si restul de ingrediente. Se formeaza bilute rotunde care se prajesc in ulei incins pe ambele parti.se servesc fierbinti cu smantana si putina boia dulce presarata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de miel Thai Curry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]