Chiftelute cu naut si legume

de anca_rm in Mancaruri de legume, 24 Mar 2017 | 10070 vizualizari

COMENTARII (20)

Rahela Velicu 1

24.03.2017, 11:14

Bune chiftelute!

Ina 1

24.03.2017, 11:21

arata bine, dar nu merg in post cu oua

Ina 1

24.03.2017, 11:22

Le-as incerca , dar sa folosesc fulgi de drojdie in loc de ou Cred ca se leaga...

anca_rm 1

24.03.2017, 11:23

merge si cu fulgi, dar cred ca daca faci un piure fin nici nu mai trebuie sa pui fulgi de drojdie desi sunt foarte buni

Ina 1

24.03.2017, 11:27

N-am gatit niciodata naut :">

MotanLaOale 1

24.03.2017, 11:32

Bucataras Diana 1

24.03.2017, 11:36

Cred ca sunt tare bune!

Bucataras Diana 1

24.03.2017, 11:36

Scuzati ignoranta, la ce va referiti cand spuneti fulgi de drojdie?

anca_rm 1

24.03.2017, 11:40

Diana sunt fulgi de drojdie inactivi care se folosesc si in loc de oua pentru a lega diverse preparate . Sunt folositi mai ales de persoanele care nu mananca produse animale . Au un continut mare de vitamina B si multe proteine

Aletta 1

24.03.2017, 11:41

-Licurici- 1

24.03.2017, 11:43

Ina 1

24.03.2017, 12:13

Constelatialeu 1

24.03.2017, 14:23

Astept leguma porcu....)

loredanaaa 1

24.03.2017, 19:44

Rocsi 1

24.03.2017, 20:19

dantes 1

25.03.2017, 10:02

Bune!

miki_a 1

25.03.2017, 17:27

Buneeee!

mirela0911 1

26.03.2017, 17:33

Nu am mancat niciodata naut, arata bine ce ai facut tu aici!

oanapl 1

27.03.2017, 12:43

Delicioase!

mihaelar63 1

20.11.2018, 00:17

Foarte bune !!!!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume la cuptor sos bechamel si parmezam