Chiftelute colorate

de Sabina in Mancaruri de post, 13 Mai 2009 | 12287 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi potriviti
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • 3 linguri pesmet
  • 100 grame granule soia (deja fiarta)
  • patrunjel proaspat
  • marar (uscat am folosit eu)
  • usturoi taiat marunt
  • sare, piper, boia, oregano, cimbru
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute colorate:

Curatam cartofii si morcovul, apoi ii fierbem in apa cu putina sare. Cand sunt gata lasam sa se raceasca si pasam legumele. Amestecam piureul de legume cu soia, ou, pesmet, patrunjel, marar, usturoi si condimentam cu sare, piper, oregano si cimbru. Daca aceasta compozitie vi se pare prea moale mai adaugatio lingura de pesmet. Imediat formam chiftelutele si le pudram tot cu pesmet.

Intr-o tigaie unsa cu cativa stropi de ulei prajim/coacem chiftelutele. Intre timp pregatim o salata de patrunjel si mujdei de usturoi cu iaurt. Aceste chiftelute sunt satioase si foarte gustoase, chiar daca nu contin carne.


Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute colorate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

adry88 1

20.05.2011, 12:53

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:50

ce bine arata

nacularisa 1

16.04.2014, 11:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vărzări