Chiftele la cuptor in camasa de susan

de Valclaudia in Porc, 20 Iul 2014 | 3946 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr. carne tocata de porc
  • 2 felii mari de paine neagra
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ou mare de casa
  • 3 cartofi medii
  • 3-4 linguri de pesmet
  • 4 linguri porumb dulce din conserva
  • 1 lingurita de boia dulce
  • sare si piper dupa gust
  • cca 200 gr. susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor in camasa de susan:

Curatam cartofii si ustoroiul,ii taiem bucati si ii trecem prin robot. Inmuiem doua felii mari de paine neagra in apa rece, le stoarcem foarte bine, le trecem si pe acestea prin robot.

Amestecam carnea tocata cu 1 ou, 4 linguri de porumb dulce din conserva, 4 linguri de pesmet, sare, boia si piper, adaugam legumele maruntite,apoi legumele maruntite si painea maruntita, obtinem un amestec din care formam chiftele de marimea si forma dorita, trecem chiftelutele prin susan si le asezam apoi in tava tapetata cu hartie de copt.

Dam tava la cuptor (folosim functia coacere cu ventilatie), lasam chiftelele la copt cca 40 minute pana se rumeneste susanul si devine auriu.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor in camasa de susan" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de porc, cu cartofi si rosii la cuptor