Chiftele la cuptor

de Tabita _ in Mancaruri cu carne, 16 Mar 2013 | 9487 vizualizari

 

M-a atras din prima postarea lui aliliana de chiftelute coapte. Abea am asteptat sa o incerc si am fost foarte multumita de reusita. Eu am mai schimbat cate ceva. Multumesc Liliana.

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne tocata amestec vita si porc
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 5 linguri pesmet
  • 1 ou
  • putin delikat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor:

Se incinge cuptorul la 200 °C.

Se taie marunt ceapa si usturoiul si se amesteca bine cu carnea tocata, pesmetul, sarea, piperul, delicatul si oul batut.

Se unge o tava cu putin ulei de masline.

Se formeaza chiftele si se aseaza in tava.

Se dau la cuptor pentru 15-20 de minute, apoi se intorc pe cealalta parte.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Se poate adauga marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sarmale coapte in dovleac