Chiftele de rosii

de daniastefania in Mancaruri de legume, 12 Sep 2015 | 4728 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr rosii
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 1 cana faina
  • 1/2 lingurita oregano
  • Sare
  • Piper
  • Ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de rosii:

Spalam rosiile, le curatam de pielita si le taiem cubulete cat mai mici. Ceapa o tocam marunt.

Amestecam rosiile cu ceapa, adaugam oul, faina, oregano, sare si piper dupa gust. Cantitatea de faina variaza in functie de cat lichid lasa rosiile, dar aluatul trebuie sa fie destul de moale. Amestecam totul foarte bine.

Punem ulei la incins, intr-o tigaie neaderenta. Luam cu lingura din compozitie si punem in tigaie. Prajim chiftelele doua minute pe ambele parti, apoi le scoatem pe hartie absorbanta. Le servim calde cu piure de cartofi, pilaf de orez, mazare scazuta sau dupa preferinte. Pofta mare!

TIPS-URI

1

Cantitatea de faina variaza in functie de cat lichid lasa rosiile, dar compozitia trebuie sa fie destul de moale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]