Chiftele de dovlecel

de cristina1985 in Mancaruri de legume, 21 Iul 2018 | 2700 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare (1,1 kg a avut cel folosit de mine)
  • 1 morcov
  • 1 cartof mare
  • 4 catei usturoi
  • 1-2 oua
  • sare
  • 2 lg pesmet
  • ulei (pentru prajit)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de dovlecel:

Dovlecelul se curata de seminte cu o lingura si se rade (pe razatoarea cu ochiuri mici), la fel cartoful si morcovul. Se lasa cateva minute, apoi se storc bine. Se pune sare, piper, usturoi maruntit, oul,pesmetul si se pun la prajit (folosind 2 linguri, pentru a face chiftelele), la foc mic. Gustati-le pe primele pentru a vedea daca au suficienta sare. Ies cam 25-27 de chiftele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de brocoli