Chiftele de cartofi cu telemea de oaie

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 18 Mar 2012 | 9102 vizualizari

 

Le puteti servi ca si garnitura sau ca atare, simple, cu smantana!

 

INGREDIENTE

  • cartofi rosii 4 bucati
  • oua 2 bucati
  • telemea rasa 50 g.
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • boia de ardei dulce sau iute 1 g.
  • faina alba de grau 50 g.
  • ulei de palmier ptr prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de cartofi cu telemea de oaie:

Cartofii se curata de coaja si se rad marunt. Se adauga telemeaua rasa, ouale, faina si se asezoneaza dupa gust cu sare, boia de ardei dulce sau iute si piper. Se framanta bine pana se omogenizeaza toate ingredientele. Se ia cate o lingura din compozitie si se pune la prajit in uleiul incins. Se prajesc pe ambele parti, apoi se scot pe un servetel absorbant sa se absoarba uleiul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de cartofi cu telemea de oaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Turtite de dovlecel