Chifle umplute cu pui

de Meea in Mancaruri cu carne, 20 Dec 2018 | 3499 vizualizari

 

Am trecut ceva zile, chiar multe zile, de cand nu am mai postat pe blog vreo reteta. Inca gatesc si postez pe Instagram, dar de blog nu mai incape timpul. Oricum, de bucataras.ro nu ma las! Astazi va prezint o reteta super delicioasa de chifle umplute cu pui. Yuum!

 

INGREDIENTE

  • Chifle:
  • 120 ml apa
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 3 lingurite zahar
  • 1 ou
  • sare
  • 300 g faina
  • 50 g unt
  • Umplutura:
  • 1 ceapa galbena
  • 1 ceapa rosie
  • piept de pui fiert
  • 1 conserva de rosii pasate
  • sare, piper, cimbru, chilli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute cu pui:

     Amestecam oul, drojdia, sarea, apa si zaharul. Punem acest amestec peste faina si adaugam untul taiat cubulete. Se framanta un aluat pana cand devine elastic si lipicios (se adauga faina la nevoie). Se lasa la dospit.

     Calim cepele, apoi adaugam pieptul de pui taiat marunt. Adaugam rosiile si lasam pe foc inca 15 minute. Condimentam sosul su sare, piper, cimbru, chilli si il mai lasam pe foc inca 10 minute.

     Aluatul il impartim in 10 bilute mici. Umplem fiecare bila de aluat cu sos si apoi impachetam.  Asezam bilele de aluat umplute intr-o tava unsa cu unt si le lasam inca cateva minute la dospit, pana isi dubleaza volumul. Ungem bilele cu ou batut si le lasam la cuptor pana cand s-au rumenit. Absolut delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui în aluat de bere şi tagliatelle cu sos de smântână