Chifle umplute

de - Andreea - in Sandvisuri, 12 Iun 2016 | 3811 vizualizari

 

Am facut aceste chifle dupa o idee vazuta pe internet ... Se pun cateva minute la cuptor pentru ca branza sa se topeasca usor si chifla sa fie usor crocanta insa sunt la fel de bune si fara a fi puse la cuptor ! 

 

INGREDIENTE

  • 4 chifle integrale cu susan
  • 160 gr ton in ulei de masline
  • 140 gr porumb dulce
  • 50 gr masline negre
  • 4 castraveciori murati
  • 3-4 felii branza ( tip Provolone )
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute:

Chiflele se scobesc usor ( facand atentie sa nu le rupem ) .

Intr-un bol punem tonul cu tot cu uleiul de masline din conserva, porumbul dulce bine scurs de lichid si maslinele negre ( fara samburi ) . Amestecam bine . 

Castraveciorii murati ii taiem la capete si apoi ii taiem in jumatate pe lungime apoi ii feliem.

Punem castraveciorii in bol ,presaram sare si amestecam bine toate ingredientele. 

Umplem chiflele cu amestecul din bol si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Taiem feliile de branza in fasii si le asezam pe fiecare chifla . 

Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru 10 minute . 

Servim chiflele calde . 

Pofta buna ! 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Painici umplute