Chifle umplute

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 27 Sep 2015 | 5420 vizualizari

 

Chiflele umplute sunt foarte bune pentru cină .Alături de o cană cu lapte sau iaurt sunt minunate!

 

INGREDIENTE

  • 3 chifle
  • 3 felii mazzarela
  • 1 morcov mic
  • 1/2 ardei gras
  • 2 felii șuncă presată
  • 3 ouă
  • 50 g. cașcaval Delaco
  • o roșie pentru decor
  • 50 g.unt pentru uns tava
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute:

Pregătim ingredientele pe masa de lucru.

Feliem 3 bucăți  mozzarela.

Șunca presată o tocăm mărunt.

Ardeiul spălat îl tocăm marunt.

Morcovul curățat,spălat îl dăm pe răzătoarea mică.

Cașcavalul îl radem pe răzătoarea mică.

Luăm chiflele,le tăiem partea de deasupra (ca un capac) și scoatem miezul .

Așezăm o felie de mozzarela,ardei,morcov,sunca si un ou.

Presărăm cașcaval pe fiecare chiflă.

Luăm o tavă de yena,o ungem cu unt și punem chiflele umplute.

Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 20 minute.

 

TIPS-URI

1

Puteți folosi numai brânzeturi sau orice fel de mezel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chifle umplute