Chifle cu seminte

de adasev12 in Piine, 8 Mai 2012 | 3538 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

08.05.2012, 16:27

adasev12 1

08.05.2012, 17:21

motanel, ce repede ai ajuns

RuxyRux 1

08.05.2012, 17:32

Arata grozav Ada...bravo...ai uitat sa treci la ingrediente cantitatea de lapte( am vazut ca le-ai framantat cu lapte), o impletitura de gen am vazut la Lori( bucataresele vesele)

Lau 1

08.05.2012, 17:37

tare bune

Angelina_Elena 1

08.05.2012, 18:58

chiflele de casa sunt atat de buneee

mamaieelena 1

08.05.2012, 19:46

imi plac

adasev12 1

08.05.2012, 20:11

Ruxy...ms de precizare... ...posibil ca la ele sa fi vazut modelul, au multe retete interesante...

adasev12 1

08.05.2012, 20:13

sufletista...ms mult

elena_daria, ai dreptate

adasev12 1

08.05.2012, 20:13

mamaielena, ma bucur

Bya Ralu 1

08.05.2012, 20:53

servesc si eu 2 de la tine

Rocsi 1

08.05.2012, 21:02

Ada mai ai macar una pentru mine???

Aurelia 07_07 1

08.05.2012, 22:15

jolygina 1

09.05.2012, 11:01

bune

adasev12 1

09.05.2012, 11:32

gurita_ta, rocsi...serviti cu placere

ica_mama....

jolygina, ms

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Japoneze cu lapte si unt