Chifle cu cascaval

de adry88 in Piine, 27 Feb 2013 | 3085 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g faina
  • 100 g unt
  • 1 lingura sare
  • 100 g cascaval
  • 50 g drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 pahar iaurt
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu cascaval:

Amestecam faina cu sarea si cascavalul dat prin razatoare,(am oprit o feliuta)facem o gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta, adaugam zaharul si 1 lingura de faina si amestecam, acoperim si lasam la dospit cca 15 minute

Adaugam untul moale  si iaurtul si incepem sa framantam, daca este nevoie mai adaugam apa calduta, acoperim si lasam la dospit 1 ora

Cand a crescut impartim coca in bucati egale,le asezam in tava,acoperim si mai lasam la dospit 20 minute,

Ungem cu oul amestecat cu 2 linguri de lapte si intre ele am adaugat cate o feliuta de cascaval,dam tava la cuptor pana se rumenesc frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Painici Laugenbrot