Chifle cu branza, kefir si seminte de dovleac

de Valclaudia in Piine, 1 Dec 2015 | 3749 vizualizari

COMENTARII (15)

Constelatialeu 1

01.12.2015, 14:08

Pot sa mananc semintele separat?

-Licurici- 1

01.12.2015, 14:10

Superrrr

portiadelumina 1

01.12.2015, 14:14

Bună treabă, simplitate şi gust bun.

Bya Ralu 1

01.12.2015, 14:27

bune

CameliaR 1

01.12.2015, 14:27

Ce chifle delicioase

simona72 1

01.12.2015, 14:47

Astea imi trebuiau mie cand am facut burgeri

robert_b 1

01.12.2015, 15:13

Merisor 1

01.12.2015, 15:19

Ce-mi plac!

Xandrinne 1

01.12.2015, 16:06

MotanLaOale 1

01.12.2015, 16:27

bune bune

Gherca Daniela 1

01.12.2015, 16:45

foarte bune!

Zamfira 1

01.12.2015, 17:25

Astea sunt de mne, vai ce-mi plac

Rocsi 1

01.12.2015, 20:53

Mmmm, vreau si eu!

miki_a 1

02.12.2015, 11:33

Minunate!

Gicuta 1

03.12.2015, 08:47

Imi plac!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chifle cu branza