Am vazut aceasta reteta pe un site de socializare. Mi-a atras atentia, mai ales ca toate ingredientele sunt pe placul nostru.
A iesit o bunatate, un deliciu si a devenit una din retetele mele preferate !!!
Rosia o spalam si o feliem cat mai subtire. Trebuie sa avem 8 felii de rosie.
Dezosam pieptul de pui. Inlaturam pielita si partea grasa.
Taiem apoi pieptul de pui in doua jumatati si fiecare parte apoi o taiem in doua pe lungime. Spalam pieptul de pui si il asezam pe un servet de hartie pentru a elimina apa.
Batem apoi pieptul de pui pentru a avea felii cat mai subtiri.
Presaram pe fiecare parte sare si piper ( dupa gust) .
Punem cate o lingura de pesto si intindem usor .
Peste pesto asezam cate 2 felii de rosie.
Presaram apoi peste rosii, mozzarella data prin razatoare.
Rulam fiecare felie de piept de pui si o inchidem cu scobitori ( astel nu se va desface) .
Punem uleiul si untul intr-o tigaie antiaderenta si asezam rulourile pe pui . Intoarcem pe ambele parti pana ce puiul capata o culoare aurie .
Adaugam rosiile cherry taiate in jumatate si mai lasam cateva minute .
Se lasa sa se racoreasca 2-3 minute , apoi servim.
Pota buna !
1
Folositi mozarella pt pizza, este mai uscata si se va da prin razatoare mai usor si va lasa mai putina apa in timpul gatitului .