Cheesecake simplu

de Panacris in Prajituri, 19 Apr 2012 | 5189 vizualizari

COMENTARII (16)

alba_zori 1

19.04.2012, 16:46

foarte foarte bun!

Lau 1

19.04.2012, 17:12

delicios

Georgiana78 1

19.04.2012, 18:02

Gustos, delicios....bun de incercat!

mamaieelena 1

19.04.2012, 18:22

bun ,bun

MotanLaOale 1

19.04.2012, 18:38

bun bun

Rocsi 1

19.04.2012, 18:44

bun,super bun

Bya Ralu 1

19.04.2012, 19:12

bun de tot

deyutzky 1

19.04.2012, 19:33

La cat mai multe retete!!!

Panacris 1

19.04.2012, 20:33

Multumesc pentru aprecieri!

Mitinita 1

19.04.2012, 20:37

felicitari si la cat mai multe retete

oana_pisicutza16 1

19.04.2012, 21:28

iry-gabriela 1

19.04.2012, 21:34

bun,bun

Sim0na 1

19.04.2012, 22:55

Sa ma adun eu putin si ma pun pe facut cheesecake! Am salvat reteta!

diaconta 1

20.04.2012, 09:27

Felicitari Cristina
un dulce intotdeauna bun

Panacris 1

20.04.2012, 09:45

Multumesc Claudia!

Cris2711 1

21.04.2012, 01:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasca fara aluat