Cheesecake la Borcan cu Caviar de Fructe de Padure

de BakeUpArtist in Dulciuri, 27 Ian 2017 | 3291 vizualizari

COMENTARII (15)

Bunica 1

27.01.2017, 12:39

O minunăție!

Constelatialeu 1

27.01.2017, 12:43

Interesant ''caviarul'' asta, singur asta imi place celalalt nu-mi place...

dantes 1

27.01.2017, 12:49

super!

simona72 1

27.01.2017, 13:08

Frumoasa reteta! Citind ingredientele nu stiam ce faci cu sarea si uleiul noroc ca am vazut la tv cum se face...

katty 1

27.01.2017, 14:29

Chiar ma intrebam aseara ce or fi bobitele alea !

oanapl 1

27.01.2017, 14:54

Foarte interesanta reteta!

MotanLaOale 1

27.01.2017, 14:55

bun bun

CameliaR 1

27.01.2017, 17:53

Ce mult imi place!

kytz 1

27.01.2017, 17:57

Panacris 1

27.01.2017, 18:01

Interesată și incitantă rețetă Acum, ptr mine, ceva nou, e dozatorul de sos ? Poți să pui o poză, ca să-mi dau seama cum arată? Probabil că am și eu prin bucătărie dar n-am realizat Mulțumesc. În rest rețeta e superrr faină

Rocsi 1

27.01.2017, 19:24

Ce fain si cat de grozave sunt bilutele!

-Marius- 1

28.01.2017, 08:51

BakeUpArtist 1

28.01.2017, 11:28

Va multumesc frumos. Acesta este dozatorul de sos la care ma refeream, in genul acesta. Puteti folosi si ceva mic, precum o seringa. http://www.magazin.euroghidhoreca.ro/recipient-flacon-sosuri-200ml?search=recipient%20sosuri

Rahela Velicu 1

01.02.2017, 20:01

hmm, bun!

mihaelar63 1

14.02.2017, 08:01

Delicios si rapid de preparat . M-as incumeta si eu

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cremsnit cu fructe