Cheesecake cu roşii

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 22 Iun 2012 | 6205 vizualizari

 

Mi-a venit ideea acestui cheesecake sarat răsfoind revista ,,Sale & Pepe,, o ediţie din Italia. A ieşit ceva foarte gustos care e bun şi cald şi rece. Încercaţi şi voi!

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii brânză cu smântână Covalact
  • 100 g brânză de oaie
  • 4 ouă
  • 1 ou fiert
  • 100 g măsline fără sâmburi
  • 3 linguri cu făină
  • pătrunjel (sau mărar)
  • 2 roşii mari
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu roşii:

]ntr-un castron se amestecă brânza cu smântână cu brânza sărată, ouăle crude, oul fiert tare şi tăiat cubuleţe, măslinele, făina, pătrunjelul tocat şi un praf de piper. Se omogenizează bine compoziţia şi se toarnă într-o crăticioară mai mică tapetată cu hârtie de copt.

După 20 de minute se pun deasupra cubuleţe de roşie fără miez şi se presară pe margine puţină brânză sărată rasă. se coace în total cam 35-40 de minute.

E bună şi caldă şi rece.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu roşii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (39)

love_cherry 1

28.06.2012, 00:55

madi_marin 1

28.06.2012, 16:34

love_cherry....multumesc...

Bon_Jovi 1

26.08.2014, 19:53

Waaaau, ce bine arata. Si cred ca este si foarte buna. Cu siguranta o voi face si eu. Felicitari!!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rasucite cu telemea