Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Am sfaramat biscuitii, dupa ce am obtinut un fel de faina de biscuti mai mult sau mai putin omogena, am adaugat untul bucatele, si am amestecat pana s-au format un fel de firimituri de biscuiti. Apoi am mutat maclavaisul asta in forma de tort unsa cu unt, unde l-am intins cu degetele, astfel incat sa acopere uniform fundul.
Intr-un bol mare am amestecat cu mixerul branza si zaharul, vreo 3 minute, apoi am adaugat pe rand cate un ou, apoi vanilia, zeama de lamaie, sarea si la final smantana. Am mai amestecat inca 3 minute cat sa fie really fluffy. Apoi am turnat totul peste blatul de biscuiti, si am bagat cheesecake-ul la cuptor, pentru o ora (give or take), la foc mic (trebuie sa aveti grija pt ca se poate arde foarte usor deasupra.)
Dupa ce am scos-o din cuptor, am lasat-o sa se raceasca, si am pus deasupra fructele, urmate de un pliculet de gelatina dizolvata in sucul lasat de fructe.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola