Azi am facut din nou acest desert deoarece ne-a placut tare mult. Numai ca azi am folosit dulceata de visine. A iesit superb de delicios!
Am amestecat exact ca ieri biscuitii cu crema de branza. A iesit super fain asa si am decis sa pastrez aceiasi compozitie. :D
Pentru inceput ungem o tava rotunda de tort cu unt.Incingem cuptorul la 200 grade C.Trebuie sa sfaramam biscuitii fin. Amestecam untul si scortisoara cu biscuitii.Omogenizam bine.Pentru crema amestecam branza de vaci,branza crema,cele 10 oua,zaharul vanilat,praful de copt,amidonul si coaja de lamaie.Omogenizam bine.Amestecam toate ingredientele pentru crema cu biscuitii. Se toarna in tava si se da la cuptor timp de 45-50 de minute.Cand este gata il scoatem din cuptor si il lasam sa se raceasca dupa care il dam la frigider timp de 1 ora. Servim cu dulceata de visine. Absolut delicios!!