Cheesecake cu ciocolată

de diaconta in Dulciuri, 25 Mar 2012 | 4119 vizualizari

COMENTARII (54)

Rocsi 1

25.03.2012, 12:07

bun tareeee

mirela0911 1

25.03.2012, 12:16

Ce deliciune ai facut Claudia!

deyutzky 1

25.03.2012, 12:24

Angelina_Elena 1

25.03.2012, 12:26

deliciosss!

MotanLaOale 1

25.03.2012, 12:31

buna rau

Bya Ralu 1

25.03.2012, 12:59

f bun

Ina 1

25.03.2012, 13:24

N-am facut niciodata cheesecake Abia mi-am facut curaj cu o tarta... Tot mi-e teana ca nu-mi ies ...

Alinutza80 1

25.03.2012, 13:29

foarte bine arata

diaconta 1

25.03.2012, 13:31

Ina,nu are ce sa nu-ti iasa.E prea simplu sau poate tocmai de aia
poti sa incerci varianta fara coacere,cu gelatina,eu asta voi incerca data viitoare cu ciocolata alba si fructe

diaconta 1

25.03.2012, 13:31

Mirela bun tare

diaconta 1

25.03.2012, 13:32

Rocsi
Deyu
Gurita
multumesc

diaconta 1

25.03.2012, 13:32

Motanel

kukibella 1

25.03.2012, 14:09

Miha 1

25.03.2012, 14:11

Cu asa un desert duminica nu poate fi decat minunata!

Oana 1

25.03.2012, 14:23

Ce bine arata!

ionela2682 1

25.03.2012, 14:27

n-am ciucalat ,decat cu crema, pe loc faceam bunatatea asta!!! cum arata...

naomy 1

25.03.2012, 14:35

ce bine arata super delicios

VERONICA2607 1

25.03.2012, 14:43

ce bunatate

Mitinita 1

25.03.2012, 14:46

place cum sa nu-mi placa

Cris2711 1

25.03.2012, 15:17

O.ioi.ioi.ioi.si eu vreau

Cris2711 1

25.03.2012, 15:18

Dai?

Sim0na 1

25.03.2012, 15:25

Si eu vreau o portie!!!

diaconta 1

25.03.2012, 15:48

Cris ,dauuuuu

diaconta 1

25.03.2012, 15:48

Simona si tie iti dau

diaconta 1

25.03.2012, 15:48

Miha

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu zmeura si ciocolata de post

de Rocsi 9

ieri la 20:40

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

pe 15.11 la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briosa Kringle estonian