Cheesecake copt

de anca_rm in Dulciuri, 6 Mai 2015 | 2976 vizualizari

 

Nu stiu ce sa va zic doar ca e bun si merita facut daca aveti branza .

 

INGREDIENTE

  • Pt crusta:
  • -200 gr biscuiti
  • -50 gr unt
  • -50 ml lapte
  • Pt umplutura:
  • -750 gr branza
  • -200 ml smantana
  • -1 lingurita nucsoara
  • -coaja de la o lamaie
  • -100gr zahar
  • -3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake copt:

Intr-o forma de tort cu pereti detasabili cu diametru de 20 cm asezam hartie de copt.

Biscuitii ii macinam cu robotul sau ii zdrobim cu sucitorul si ii amestecam bine cu untul care trebuie sa fie la temperatura camerei si laptele . Eu i-am amestecat in vasul robotului.

Turnam biscuitii in tava si cu spatele unei linguri presam bine pe toata suprafata .

Branza o amestecam bine cu smantana , zaharul , ouale , nucsoara si coaja de lamaie si o turnam peste biscuitii.

Nivelam si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 1 ora.

Se poate sa crape usor la suprafata dar nu are nimic.

Opriti focul si lasati sa se raceasca in cuptor cu usa intredeschisa pana cand puteti sa o luati fara a folosi manusi.

Scoatem din tava si asezam pe un platou ,dam la frigider pana se raceste bine .

Deasupra noi am folosit caramel ; toping de coacaze rosii ,si gem de cirese ; la alegere.  

 

 

TIPS-URI

1

se pot adauga aromele pe care le doriti in branza

2

cantitatea de branza poate varia, daca folositi maiputina nu va iesi la fel de inalta ;dar sa ajustatai si cantitatea de smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata

de oanapl 7

ieri la 21:53

Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos

de Caty 3

ieri la 17:39

Dorada la cuptor - Reteta usoara si gustoasa

de Caty 3

ieri la 16:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu iaurt, zmeura si sos de visine