pregatesc ori de cate ori avem pofta pot spune ca noua ne place foarte mult
Mod preparare:
biscuitii se sfarma cu un sucitor sau la rabot(cine are),untul se topeste si punem peste biscuiti,framantam bine pana se moaie biscuitii,adaugam cacaoa ,pregatim o tava cu inel detasabil,ungem tava cu unt si o tapetam cu compozitia obtinuta.
Branza proaspata se amesteca cu zaharul ,ouale,adaugam stafidele si coaja rasa de lamaie ,iar compozitia obtinuta punem peste.
Dam la cuptorul bine incins cca 30 minute ,pana incepe sa printa crusta si sa se lege.
Miezul de lapte se aseaza peste dupa care se mai da la ciptor inca 10 minute .
pregatirea caramelului:
zaharul se pune la topit(atentie la foc mediu ,ptr a nu se arde),adaugam untul a,laptele si amestecam continuu pana cand incepe sa se lege,caramelul este gata ,si punem peste ceesecake,dam la rece 2-3 ore dupa care se poate servi!