Cheesecake

de Ligia Bxl in Dulciuri, 24 Aug 2013 | 5050 vizualizari

 

Nu stiam ce sa fac sa pun sau nu aceasta reteta,apartine (by Laura)dar fiindca ea la facut in vas Zepter, mie mi-a iesit mai altfel,eu am folosit o tava detasabila mai mare,dar nu se compara cu ce i-a iesit Laurei,tare mult mi-as dori si eu un asa vas,dar nu se stie niciodata :D,gustul e tare bun,merci Laura :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza de vaci
  • 25 gr de stafide
  • 100 gr de unt
  • 150 gr de zahar
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri de gris
  • 1 praf de copt
  • lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake:

Se pun stafidele la inmuiat in zeama de lamaie,apoi se amesteca cu branza.Untul la temperatura camerei,se amesteca pana devine omogen.Galbenusurile se separa de albusuri si se adauga la unt impreuna cu branza.Separat se amesteca faina cu grisul si praful de copt apoi se adauga compozitia de branza.La final se bat albusurile spuma cu zaharul pana se topeste si se incorporeaza in restul preparatului.Se aseaza hartia de copt intr-o forma de copt rotunda, unsa cu unt,se toarna compozitia si se da la cuptor pentru copt.Dupa coacere si racire se pudreaza cu zahar farin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu portocale