Cheesecake

de aditochi in Torturi, 6 Iun 2013 | 3737 vizualizari

COMENTARII (11)

aditochi 1

06.06.2013, 12:20

Tot nu ma las! inca mai sper sa adun voturi.Cititi aici si dati si un vot va rog.O alta reteta a mea in concurs.http://concurs.foodstory.ro/barilla/index.php?uid=10441778

MotanLaOale 1

06.06.2013, 16:29

Rocsi 1

06.06.2013, 18:55

Bine ai venit..

diaconta 1

07.06.2013, 11:29

Mie imi place "dulcele" asta al tau,dar ne cam pacalesti.
Capsunii aia fara gelatina nu-ti stau "ever" asa deasupra,iar la branza gelatina o si incalzesti si apoi o pui ,nu doar o hidratezi.
Sunt cam carcotasa azi

aditochi 1

07.06.2013, 12:31

NU incerc sa pacalesc pe nimeni asa este dar am spus ca am dizolvat-o .Si gelatina se dizolva in apa calda.Eact cum scrie pe pliculet

diaconta 1

07.06.2013, 12:35

Iar te contrazic.Nu stiu ce gelatina folosesti,dar orice tip de gelatina se hidrateaza cu apa rece si apoi se incalzeste pe baie de aburi sau la microunde.
Chiar si Top Gelee se dizolva in sirop sau apa rece si abia apoi se fierbe .
Cel putin asa stiu eu

aditochi 1

07.06.2013, 12:38

iar la siropul de capsuni asa este am pus gelatina.greseala mea.completez acum reteta..nu a fost cu intentie.Scuzele mele.mi-a mai ramas gelatina si am pus-o pentru siguranta.Daca se pune zahar si se fierbe mai mult timp la foc mic pana se leaga.se da la rece si se intareste.cred eu...acum asta n-am mai incercat

aditochi 1

07.06.2013, 12:41

Nu stiu ce gelatina era..nu cumpar regulat pentru ca a fost prima data cand am facut treaba asta..am improvizat mult..asa fac de obicei.cred ca era dr oetker...cred

aditochi 1

07.06.2013, 12:42

gelatina am pus-o in apa calduta si am mai bagat la microunde cate 5-10 secunde pentru ca apa nu trebuie sa fiarba..apa calduta

diaconta 1

07.06.2013, 12:59

Asa este,nu trebuie sa fiarba in nici un caz,dar scrie si pe plic ca se hidrateaza cu apa rece.
Gata,am tacut, ca nu vreau sa par vreo zgropturoaica si nici atotstiutoare,mai gatesc si eu "dupa ureche"

Bya Ralu 1

13.06.2013, 00:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Coconut Cheesecake