Cheese Sticks

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 22 Iun 2013 | 6125 vizualizari

 

aveam niste foi de placinta care nu mai aveau loc in congelator si le-am venit de hac pregatind aceste sticksuri deosebit de bune. Merg de minune cu o bere rece!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta din comert
  • 100 gr branza telemea rasa
  • 100 gr smantana
  • 150 ml ulei
  • sare si susan pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheese Sticks:

Dezghetam foile de placinta, le taiem in jumatate cu foarfeca (pe lungime).

Dam branza pe razatoare, o amestecam cu smantana si obtinem un amestec cremos.

Punem crema de branza pe mijlocul foii, ungem intreaga suprafata a foii cu ulei folosind o pensula de silicon apoi suprapunem capetele foii, astfel incat la unul dintre capete vom avea partea cu branza. De la capatul respectiv rulam sticksurile si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Ungem toate sticksurile cu putin ulei, presaram susan si dam la cuptor la temperatura moderata (170 /180 grade) pana devin aurii.

 

  

TIPS-URI

1

au alta forma, in rest sunt exact ca merdenelele! De nerefuzat... ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheese Sticks" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dobos aperitiv