Cheese Sticks

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 22 Iun 2013 | 5928 vizualizari

 

aveam niste foi de placinta care nu mai aveau loc in congelator si le-am venit de hac pregatind aceste sticksuri deosebit de bune. Merg de minune cu o bere rece!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta din comert
  • 100 gr branza telemea rasa
  • 100 gr smantana
  • 150 ml ulei
  • sare si susan pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheese Sticks:

Dezghetam foile de placinta, le taiem in jumatate cu foarfeca (pe lungime).

Dam branza pe razatoare, o amestecam cu smantana si obtinem un amestec cremos.

Punem crema de branza pe mijlocul foii, ungem intreaga suprafata a foii cu ulei folosind o pensula de silicon apoi suprapunem capetele foii, astfel incat la unul dintre capete vom avea partea cu branza. De la capatul respectiv rulam sticksurile si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Ungem toate sticksurile cu putin ulei, presaram susan si dam la cuptor la temperatura moderata (170 /180 grade) pana devin aurii.

 

  

TIPS-URI

1

au alta forma, in rest sunt exact ca merdenelele! De nerefuzat... ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheese Sticks" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopida pane