Chec din biscuiti si ciocolata

de Lau in Dulciuri, 5 Feb 2017 | 3432 vizualizari

 

Ca la bucatarasi acasa

 

INGREDIENTE

  • 300 ml frisca
  • 200 g ciocolata menaj
  • 100 g unt
  • 2 linguri dulce de leche
  • 250 g biscuiti
  • 50 g fructe confiate
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din biscuiti si ciocolata:

Intr-o cratita, adaugam frisca, ciocolata rupta bucatele, untul bucati si punem pe foc, amestecand continuu pana ce se topeste ciocolata.

Biscuiti ii macinam cu robotul sau ii rupem bucati, adaugam dulce de leche, fructele confiate si amestecul de ciocolata.

Amestecam bine, dupa care turnam compozitia intr-o tava de chec tapetata cu folie alimentara. Dam la rece 30 minute, pana ce se intareste.

Se decoreaza dupa plac sau se serveste asa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din biscuiti si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort festiv