Chec din albusuri cu nuci, rahat si ciocolata

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 8 Apr 2016 | 3880 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 160 g albusuri
  • 125 g zahar
  • 150 g faina
  • 4 linguri ulei
  • 125 g iaurt
  • 1/2 praf de copt
  • rahat,nuci,ciocolata
  • vanilie
  • un praf de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu nuci, rahat si ciocolata:

Am mixat albusurile spuma cu praful de sare, am adaugat zaharul si am mixat in continuare pana s-a topit.Am adaugat treptat uleiul mixand in continuare, apoi iaurtul amestecand usor, treptat faina amestecata cu praful de copt, esenta de vanilie, nucile maruntite, rahatul taiat si chipsurile de ciocolata.

Am pus compozitia in tava cu hartie de copt si am introdus-o in cuptorul preincalzit pentru  40-45 de minute .Facem si testul cu scobitoarea pentru a verifica daca s-au copt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu nuci, rahat si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

09.04.2016, 21:34

Cat de pufoooos!

mirela0911 1

10.04.2016, 10:23

Foarte bun!

Gherca Daniela 1

10.04.2016, 13:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert bomboane Brigadeiro