Chec de iaurt

de Mirela_Tilvescu in Prajituri, 29 Iul 2012 | 20556 vizualizari

 

Acesta este checul preferat al sotului meu si obisnuiesc sa il fac foarte des.

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii iaurt (125g) cu gust de fructe
  • 5 oua
  • 4 masuri de iaurt cu zahar
  • 4 masuri de iaurt cu faina
  • 1/2 masura de iaurt cu ulei
  • 1 lingurita cu vârf praf de copt
  • margarina si faina pentru uns si tapetat forma
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de iaurt:

1. Se unge forma cu margarina si se tapeteaza cu faina .

2. Intr-un recipient se pun ouale,iaurtul,faina,zaharul,uleiul si praful de copt,apoi se bat cu mixerul pana se omogenizeaza compozitia foarte bine..

3. Compozitia obtinuta se toarna in forma tapetata si se da la cuptor 35 min.,170ºC.
4. Se scoate din forma cat este cald si se serveste rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

reisnaor_2006 1

25.02.2014, 16:51

Scuza-ma sunt la inceput,ce inseamna 4 masuri de iaurt cu zahar?Cum sa procedez?Multumesc.

tma80 1

26.02.2014, 12:26

eu de obicei folosesc o cana de 200 ca masura ,,, acu nu stiu ce foloseste doamna

feliciatimisoara 1

26.02.2014, 21:15

se pune la fiecare ou ,o lingura de zahar, lingura de faina alba,, si se pune la toata compozitia cam 2 lingur ulei. .nu trebuie sa fie nici prea mult ulei!!! felicia.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "METROU"