O pufosenie cu care poti impresiona musafirii, mai ales pe cei mici.
Separam albusurile de galbenusi si le mixam bine cu un praf de sare. Adaugam treptat zaharul si mixam. Galbenusurile le amestecam cu uleiul si le punem peste albusuri, adaugam laptele si incorporam cu ajutorul unei spatule faina amestecata cu praful de copt.
Trei sferturi din compozitie o amestecam cu o lingura de faina si restu o amestecam cu nesquikul si esenta de rom. Am folosit o tava de tort pe care am tapetat-o cu unt am pus prima compozitie in tava, a doua am pus-o cu ajutorul unei linguri din loc in loc si am incorporat-o cu ajutorul unui betisor in restul compozitiei.
Am dat forma la cuptor la 200 de grade.Facem testul cu scobitoarea. Pofta buna!
1
Compozitia este pentru o tava de 20/30 cm
2
Putem folosi cacao, fructe, fiecare dupa preferinte