Am mai facut aceasta prajiturica in varianta originala cu banane de nu stiu cate ori ,am fost lovita de inspiratie si am incercat cu mere ...resultatul .DELICIOS!!!!!!!!
http://www.joyofbaking.com/ChocolateBananaCake.html
Într-un castron mare amestecati împreună zahăr, făină, pudră de cacao, praf de copt, bicarbonat de sodiu şi sare.
-curatati de coaja marul si taiati-l cubulete,se adauga peste faina,
-intr-un alt castron , amestecati ouăle, apă, lapte, uleiul, şiesenta de vanilie. -se dauga ingredientele umede pentru ingredientele uscate , se amestecă, până se combinat. Veţi observa că aluatul este destul de subţire. Se toarnă aluatul în tava pregatita si se coace timp de aproximativ 35 la 40 de minute sau până când o scobitoare introdusa in centrul iese curata.
Scoateţi din cuptor şi a lasa sa se raceasca pe un gratar de sârmă.
Pt glazura se pun 4 linguri de zahar intr-un ibric,cand acesta este topit complet se adauga 50 g unt/margarina,50 ml frisca lichida
-se toarna peste prajitura reacita ,se presara ciocolata deasupra.