Chec cu iaurt si scortisoara

de Corinuta in Prajituri, 24 Noi 2010 | 8936 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g iaurt
  • 3 oua
  • 40 g unt
  • 200 g zahar
  • 300 g faina
  • 1 praf de copt
  • 1 lingurita scortisoara
  • fulgi de ciocolata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu iaurt si scortisoara:

Se bat ouale cu zaharul pana acesta din urma se topeste. Se adauga iaurtul si untul moale si se amesteca bine. Ingredientele uscate se amesteca separat intr-un bol, apoi se adauga incet la cele umede si se incorporeaza usor sa ramana compozitia cat mai aerata. 

Fulgii de ciocolata se pun ultimii. Se toarna aluatul intr-o tava de chec unsa cu unt/ulei si pudrata cu faina si se coace 40-50 de minute la foc potrivit.

Dupa ce s-a racit se poate pudra cu zahar, dar merge si mai bine cu putina miere de albine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu iaurt si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort inghetat de ciocolata si alune