Chec cu gem

de ala_oancea in Prajituri, 19 Oct 2009 | 14873 vizualizari

 

Dupa o reteta http://bettina-bianca.webs.com

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 cani faina
  • 1/2 cana ulei
  • 1 cana lapte
  • 1 cana zahar
  • 4 linguri de gem (eu am pus de caise)
  • 1 praf de copt (eu am pus o lingurita de bicarbonat)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu gem:

Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga uleiul si laptele, apoi faina, praful de copt si gemul. Se mixeaza bine si se toarna compozitia in tava unsa si tapetata cu faina. Se coace aprox 30 de minute la 180C.
Eu am taiat prajitura in cuburi, am desfacut capacul si am uns-o cu gem. Foarte gustoasa !

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

ionix 1

25.10.2009, 11:59

merita incercat

Michelle 1

15.11.2009, 20:32

ce bine arata!

susu 1

25.02.2011, 16:09

Ce bine arata, ce culoare, banuiesc ca gemul ii da un gust deosebit si cred ca e potrivit tipul asta de gem

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Dana cu kiwi