Chec cu fructe

de pity19 in Prajituri, 28 Oct 2014 | 3690 vizualizari

 

Am vrut un chec care sa fie moale , pufos , cu gustul acela specific sarbatorilor de iarna , ca totusi e frig afara! :)

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • 7 linguri faina
  • 7 oua
  • 6 linguri zahar
  • 1 lingurita esenta de rom
  • un plic praf de copt
  • 2 portocale curatate si taiate marunt
  • 8 boabe de strugure , taiate in doua si curatate de samburi
  • coaja de la o portocala rasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu fructe:

Separam albusurile de galbenusuri ; Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare ;

Galbenusurile le amestecam cu zaharul , esenta de rom si coaja rasa de portocala ;

Adaugam treptat faina in spuma de albus , amestecand incet cu mixterul , turnam galbenusurile , mai mixam cateva secunde ;

Pregatim o tava pentru chec , tapetata cu hartie de copt ;

Turnam compozitia in tava ;

Luam bolul cu fructele taiate si turnam peste aluat ;

Dam la cuptorul preincalzit la foc mediu , cca 30-40 de minute , verificand mereu cu scobitoarea!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec cu merisoare, nuci si portocala