Caisele confiate se pun la hidratat intr-o ceasca cu apa fierbinte si se lasa minim o ora.Se scurg de apa si se taie marunt o parte,lasam cateva pentru ornat.
Separam albusurile de galbenusuri.
Mixam untul cu 1/2 cana de zahar pudra pana se albeste si devine cremos,apoi incorporam galbenusurile si punem esenta de vanilie.
Mixam albusurile cu un praf de sare pana se intaresc,apoi adaugam treptat o cana de zahar pudra(folosim aceiasi cana pentru a masura toate ingredientele din reteta).Punem spuma pezte crema de unt si amestecam usor,apoi adaugam nuca de cocos si zaharul vanilat.
Faina o amestecam cu cacaoa si praful de copt si le cernem,apoi le incorporam in compozitia de mai sus.Adaugam laptele,apoi punem fructele confiate si amestecam usor la final.
Punem compozitia intr-o forma mai mare de chec tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit cam 50-60minute(facem trstul cu scobitoarea).
Scoatem din cuptor si lasam sa se racoreasca putin.Intre timp facem glazura:topim ciocolata,adaugam untul si lingura de coniac,apoi laptele .Punem glazura peste chec cand s-a racit putin.Ornam cu fulgi de ciocolata alba si fructe confiate.Servim langa o cafea sau o cana de lapte.